Traineestillinger våren 2016

Ønsker du relevant erfaring fra flere bedrifter på kort tid? Og har du minimum bachelorgrad? Da er dette noe for deg!

Vi tilbyr en 2-årig traineeperiode med opphold i 2-3 bedrifter i Indre Hordaland, i alt frå store industribedrifter, til mindre entreprenører, kommuner, energiselskap og flere.
Her får du det nettverket og den veiledningen du trenger til å skape deg en karriere innen de fleste fag og yrker.

Om oss

Trainee Indre Hordaland er en regional traineeordning med kontor i Odda. Vi tilbyr en 2-årig traineeperiode med opphold i 2-3 bedrifter i Indre Hordaland. Trainee Indre Hordaland arbeider med medlemsbedrifter fra Hardanger, Kvinnherad, Etne og Voss. Hardanger består av kommunene Odda, Jondal, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Granvin og Kvam. Næringslivet i Indre Hordaland er sammensatt og variert, med industri, reiseliv og landbruk som hovedområder. Vi har levende bygder og spennende industribyer, urbane cafeer og et rikt kulturliv. Her kan du få bred og solid erfaring på kort tid.

Ta kontakt med May Søfteland for å få tilsendt søknadsskjema: [email protected]

Søknadsfristen er 20.03.16.